Skip to main content

OM OSS

Om IndSol Group AB

IndSol Group är en av pionjärerna på solcellsmarknaden i Sverige.

Verksamheten startades 2010 kring solceller med inriktning mot villor och efter en tid även börja med företag och lantbruk. Till en början arbetade företaget med flera olika delar av solenergianvändningen till företag: Solkyla och solvärme var en del av verksamheten.

Vi har arbetat med att anpassa solcellsanläggningar till företag i mer än 10 år. Med rätt kompetens och erfarenhet kan vi därför hjälpa till med att bygga solcellsparker för företag som har möjlighet att göra denna satsning.

Vår kunskap ger en anpassad och trimmad optimal lösning just för era behov

Anledningen till att vi på IndSol Group låter bli att arbeta med paketerbjudande är vår djupa kunskap och vår långa erfarenhet. Vi arbetar snarare efter skräddarsydda anpassade lösningar ger ut maximalt utbyte av din investering. Vi vill vara er partner under en lång tid, vi går därför efter mottot: “bara bäst som är bra nog”.

Som företagare förstår vi vikten av att de delar som ligger en bit från kärnverksamheten är enkla att köpa och underhålla. Därför gör IndSol Group det smidigt för våra kunder: rätt lösning i rätt tid på rätt sätt. Och behövs vi för support och service finns vi alltid nära till hands.

Tillsammans med oss bygger du framtiden med hållbara energilösningar.

Varför välja oss?

  • Högsta kvalitet i varje leverans
  • Vi vänder oss till industrier och företag
  • Lösningsorienterade, kunniga och professionella
  • Vi använder högkvalitativa paneler med monokristallint kisel
  • Din lokala leverantör – vi finns på plats i Skåne sedan 2010

Ljuset från solen är grunden till allt liv på vår planet. Det är också en 100 procent ren och förnyelsebar energikälla. Med vår erfarenhet inom solenergi kan du vara med och bygga ett energisystem som skapar trygghet för framtida generationer.

Tillsammans med oss bygger du framtiden med hållbara energilösningar.

Från konsultation till installation och underhåll, vi är här för att hjälpa dig inom energiomställningen så du drar nytta av fördelarna med en ren, tillförlitlig och överkomlig energi.

Frawsen Gari

vd IndSol Group AB

Frawsen Gari

vd IndSol Group AB