Solceller för Företag

Därför ska du som företagare investera i solenergi!

 

Utvecklingen kring solel har bara börjat

Utvecklingen mot hållbar energiförsörjning hart bara börjat. Målet för utvecklingen är tufft satt av våra folkvalda politiker. Men en sak är tydlig - I denna plan ligger en mycket snabb utveckling av solel.

Vi är experter på anpassade lösningar för just företag.

Du som företagare - därför ska du investera i solenergi!

Du värnar om miljön

Det är en av de bästa långsiktiga investeringar du kan göra idag

Du tillmötesgår dina kunders förväntningar och krav om en hållbar profil

Du får kontroll över dina elkostnader på ett effektivt sätt

Du kan sova lugnt med ett nöjt leende på läpparna

Dina kunder kräver fokus mot långsiktig hållbarhet

Stärk din position
Idag är det många kunder/köpare som söker efter leverantörer eller tillverkare som tydligt visar att de arbetar med en långsiktig hållbarhetsplan. Varumärken kopplas ofta ihop med sitt miljöarbete. Genom sin miljöprofil kan de  stärka eller befästa sin position på marknaden.

Vi kan se att vikten av en miljömedveten och hållbar profil hela tiden ökar.  Det finns inget idag som indikerar att detta skulle avta på något sätt.

Genom att investera i förnybar energi visar ni för era kunder er inställning. Ni visar ni arbetar för att hjälpa till att sänka utsläppen och värna om miljön. Ni tar ett steg som de flesta av era kunder faktiskt redan förväntar sig.

Det är lönsamt att investera i solceller

Ser man till den rent ekonomiska sidan börjar det bli riktigt intressant!

Vi kan idag se att en investering i solel ger en ytterst god lönsamhet. Genom sparade elkostnader kommer investeringen att vara återbetald i sin helhet på mellan 7 - 9 år. Livslängden ligger på 25+ år så är det inte svårt att räkna ut att det finns en god lönsamhet. Genom detta finns det idag få investeringar som ge en garanterad lönsamhet på dessa nivåer. Jämför gärna din egen kalkyl med den ränta du får på banken.

Vi på Indsol har lång erfarenhet av att hjälpa just företag

Vi har en riktigt lång erfarenhet av att skapa rätt lösning för företagare. Vi anpassar alltid våra lösningar efter de faktiska förutsättningar som råder. Detta kan ingen “solcellskalkylator” göra, det krävs både god teknisk kunskap och erfarenhet.
Vi tar dig hela vägen - du kan lita på oss

Vi ger er en klar bild anpassad efter rätt förutsättningar

Vi ser till att du får all fakta du behöver, vi kommer ut till dig och bedömer hur vi bäst kan utnyttja just de förutsättningar som finns hos er. Ibland hitta vi också nya och starkare lösningar än den som var tanken från början.

Från leverantör till samarbetspartner

Vi sköter allt från projektering till service och underhåll - du får en helt nyckelfärdig solcellanläggning från oss. Vi vill att du ska se oss som en samarbetspartner som hela tiden skapar bästa möjliga utnyttjande av den investering ni kommer att göra.

Stöd för företag gällande solenergi
Det finns till och från stöd från statliga myndigheter som kommer att påverka möjligheterna till en snabbare återbetalning av din investering. Just nu finns det goda avdrag att göra. Exempelvis föreslås det från regeriungshåll ett avdrag för företagare på - 10 % .

Vi på Indsol bevakar detta åt våra kunder och ser till att ni får en möjlighet till stöd när detta är aktuellt.

En genomgång är gratis
Indsol kommer gärna ut till er och ser över vilka förutsättningar just ni har för er verksamhet och er fysiska plats. Vi kommer att kunna ge er en bra genomgång som ni kommer att ha stor nytta av. Hör av er till oss - så ses vi hos er!